Yrityksille

TYÖHYVINVOINTI

Menestyvän yrityksen voimavara on hyvinvoiva henkilöstö!

Fyysinen toimintakyky vaikuttaa merkittävästi hyvinvointiin, terveyteen ja työkykyyn. Me Wellness Friskissä haluamme olla mukana liikuttamassa henkilökuntaanne!

Wellness Friski tarjoaa yrityksille räätälöityjä paketteja henkilöstön ja yrityksen työhyvinvoinnin edistämiseen. Erilaisiin tyky- ja tyhypäiviin voidaan tilaajan tarpeiden mukaan yhdistää liikuntaa, testauksia, luentoja ja muuta toimintaa. 

Wellness Friski haluaa tukea myös yksilön tavoitteita elämäntavan muutoksessa. Kuntosali- ja ryhmäliikuntatarjontamme mahdollistavat monipuolisen liikunnan harrastamisen. Asiakkaidemme käytössä on myös maailman ainoa tietotekniikkaan perustuva harjoitusjärjestelmä Wellness System, joka yhdessä ammattitaitoisten ohjaajiemme kanssa tuo tukea harjoitteluun ja auttaa lisäksi harjoittelun seurannassa.

Wellness System tarjoaa tietoa myös yritykselle, sillä järjestelmän avulla voidaan seurata kohderyhmän harjoittelua ja harjoittelutavoitteiden täyttymistä. Tuettujen kuntokeskuspalveluiden käytöstä voidaan toimittaa työnantajalle käyntiasteraportti. 

Ota yhteyttä, mikäli yrityksenne on kiinnostunut tukemaan henkilökunnan liikkumista Wellness Friskissä tai haluatte lisätietoa/ tarjouksen tyhy-/tykytoimintaan liittyen. 

Työhyvinvoinnin valmiit paketit näet täältäPaketti voidaan myös räätälöidä tarpeidenne mukaan!

TILAUSRYHMÄT

Yritys voi tilata oman ryhmäliikuntatunnin vakiovuorolla. Tunnin hinta määräytyy osallistujamäärän, tunnin sisällön ja ajankohdan mukaan. Pyydä tarjous!

SOPIMUS LIIKUNTAPALVELUISTA YRITYKSILLE

Työnantaja voi tukea henkilöstönsä liikkumista Wellness Friskissä täyttämällä sopimuskaavakkeen, johon määritellään tuettavat palvelut sekä tuen määrä. Sopimusyritystemme työntekijät voivat hyödyntää liikuntapalvelujamme sopimushinnoin. Pyydä tarjous! 

SOPIMUSLOMAKE

(Täytetyn lomakkeen voit palauttaa sähköisesti mirjami.aho@friski.fi tai perinteisellä postilla osoitteeseen Wellness Friski/ Mirjami Aho, Karjalankatu 16, 26100 Rauma).

Tiedustelut:
Palveluvastaava Mirjami Aho
mirjami.aho@friski.fi
040 1703 790

Meillä voit käyttää maksuvälineenä myös seuraavia:
Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit, Smartum Saldo-maksukortti, Tyky-kuntosetelit sekä Tyky-Online, Virikesetelit, SporttiPassi, Ticket Mind&Body, Virta EazyBreak sekä erilaiset liikuntakortit. Kysy myös muista vaihtoehdoista!