Kuntosali uimahallilla

Tule ylläpitämään terveyttäsi ja nauttimaan kuntosalimme palveluista! 
Kuntosalimme toiminta-ajatuksena on tarjota kaikenikäisille ja -kuntoisille naisille ja miehille mahdollisuus hoitaa kuntoaan turvallisesti viihtyisässä ympäristössä. Fysioterapeutti opastaa kuntosalilla sovittuina aikoina.

Meillä voit harjoitella monipuolisesti turvallisilla Technogym-, Matrix- ja David-kuntosalilaitteilla. Salilla on alkulämmittelylaitteina Technogym Cardio Wave, crosstraineri ja kuntopyöriä. Kuntosalimme laitteet ovat suunniteltu myös seniorien liikuntaa ajatellen ja sopivat erittäin hyvin myös kuntoutukseen.

Valitse asiantuntija kumppaniksesi harjoittelun suunnitteluun. 
Käytössäsi ovat koulutetut, ammattitaitoiset fysioterapeutit, jotka motivoivat sinua saavuttamaan tavoitteesi. Varaa aika yksilölliseen peruskunto-ohjauksen laadintaan.

Harjoitella voit joustavasti kertamaksulla, 1 kk, 3 kk tai 10-kerran kortilla. Kortit lunastetaan uimahallilta. Karjalankadun toimipisteessämme myydään ainoastaan ne työantajan tuella lunastettavat kortit, jotka kuitataan listalle tai jotka maksetaan sellaisella maksuvälineellä, joka ei käy uimahallilla. Lue lisää tästä.

Karjalankadun kuntosalin jäsenillä on käyttöoikeus uimahallin kuntosalille. Liikkumaan pääsee oman avainkortin esittämällä.  

Huomioithan, että kesäaikaan sekä pyhisin kuntosalin aukiolo noudattelee Uimahallin aukioloaikoja. Uimahallin aukiolon voit tarkistaa täältä.

Uimahallin kuntosalin asiakas! Uimahalli on ilmoittanut sulkemisestaan 16.3.2020 alkaen koronatilanteen vuoksi. Näin ollen myös uimahallin kuntosali on suljettuna kunnes uimahallikin jälleen avautuu.

Aukioloajat
Hinnasto
Saliohjelmat