WELLNESS FRISKIN JÄSENEDUT

Wellness Friskin voimassaolevat jäsenedut kuntosalijäsenille (sisältyvät kuukausimaksuun):
  • Kuntosaliohjelma ja kulkuavain: kun aloitat harjoittelun kuntosalilla, saat käyttöösi harjoitteluohjelman kuntosalille sekä henkilökohtaisen harjoittelu- ja kulkuavaimen (kulku salille joka päivä klo 5.00 - 22.30). Lisäksi päivitämme ohjelmaasi tarpeen mukaan ja saat vinkkejä treeniin. 
  • Kuntosaliohjaus: Wellness Friskin kuntosalilla fysioterapeutti tai personal trainer ohjaa harjoittelua ja opastaa oman ohjelman suorittamisessa aina maanantaisin klo 17.00 - 18.00 ja perjantaisin klo 10.00 - 11.00. Jos kuntosaliohjausajat eivät sovi aikatauluusi, voit pyytää apua myös toimistostamme aukioloaikojen puitteissa. 
  • Toimistomme palvelee seuraavasti: https://www.friski.fi/yhteystiedot.
  • Monipuoliset tilat ja laitteet: liikuntatilamme sijaitsevat kolmessa kerroksessa. Käytettävissäsi ovat Wellness System -pääsali, vapaapainosali, toiminnallinen treenitila sekä Easyline-sali. Lisäksi käytettävissäsi ovat iso ryhmäliikuntatilamme (Uljas-sali) ja pyöräilysali. Ensimmäinen tutustumiskerta on aina maksuton, tervetuloa tutustumaan tiloihimme!
  • Ryhmäliikuntatunnit jäsenhinnoin: kuntosalijäsenille ryhmäliikunta 2 €/ kerta tai + 7 €/ kk lisää omaan kuntoilumaksuun.
  • Personal trainer: jäsenhintaan sisältyy yksi 45 min kompassi-käynti personal trainerin vastaanotolla puolivuosittain. Käynnin aikana kartoitetaan tilanne liikunnan, ruokavalion, levon sekä palautumisen suhteen ja annetaan vinkit jatkoon. (Kompassi-käynti ei sisälly tutustumiskuukausitarjoukseen).
  • Mobiilisovellus harjoitustietojen tallentamiseen: My Wellness Cloud on treenisovellus, jota voit käyttää tietokoneella tai älylaitteella. Sovellus tallentaa harjoitustietosi ja kerää yhteen myös muiden sovellusten tiedot näin halutessasi. Neuvoja sovelluksen käyttöön saat toimistostamme. 
  • Sauna ja infrapunasauna: miehille on käytössä perinteinen sauna, naisille infrapunasauna. Saunat toimivat pikakytkimellä, eli asiakas voi itse laittaa saunan päälle/ pois päältä. Infrapunasaunaan ei tarvitse varata aikaa. 
  • Luennot ja tapahtumaillat: aika ajoin järjestämme jäsenille tapahtumia, luentoja tai muuta extraa. Näistä ilmoitamme aina erikseen kuntosalin tiloissa!

Muut edut:

 
Lisätietoja saat myös toimistostamme p. 02 8229 339/ mirjami.aho@friski.fi.
 
TERVETULOA WELLNESS FRISKIIN!