TUTUSTU FUSTRA-HARJOITTELUUN!

Mitä on Fustra?

Fustra on liikuntamuoto, joka saa sinut voimaan paremmin. Se on kehitetty erityisesti avaamaan lihaskireyksiä, olivatpa ne sitten missä kehon osassa tahansa, sekä korjaamaan kehon virheasentoja. Harjoittelu parantaa kehon hallintaa ja lihastasapainoa sekä vahvistaa ryhtiä tukevia lihaksia, kuten keskivartalon syviä lihaksia. Fustra tuo arkeen hyvinvointia ja tavoitteelliseen urheiluun parempia tuloksia. Harjoittelu tapahtuu koulutettujen Fustra-ohjaajien valvonnassa ja juuri se takaa edistyksen ja onnistumisen!

Sopii lähes kaikille

Fustra-harjoittelu sopii kaiken kokoisille naisille ja miehille, niille jotka eivät ole koskaan harrastaneet liikuntaa sekä kilpaurheilijoille ja kaikille siltä väliltä. Fustra-harjoittelu sisältää ryhtiä ja yleistä kehonhallintaa kehittäviä harjoitteita sekä yleiskuntoa ja lihaskuntoa parantavia harjoituksia. Olipa tavoitteesi sitten kivunpoisto tai voimatasojen parantaminen, Fustra tarjoaa juuri sinulle sopivan harjoitusohjelman tavoitteidesi mukaisesti. Harjoittelu on turvallista ja sopii kaiken ikäisille. Nyt kiireiseen arkeen myös 30 minuutin Fustra-treeniohjelmat.

Aloita Fustra!

Tervetuloa tutustumistunnille! Harjoittelun alussa Fustra-ohjaaja tekee sinulle testit ja yhteisen keskustelun pohjalta tavoitteisiisi sopivan harjoitusohjelman sekä ruokavalion. Yksilövalmentajan intensiivisen valmennuksen avulla liikut oikein ja parannat kehonhallintaasi.

Lue Fustraajien kokemuksia: http://www.fustra.fi/asiakaskokemukset/

Kiinnostuitko? Varaa Fustra-tutustumistunti toimistostamme, p. 02 8229 339! Tunnin hinta on 35 €. 

Lisätietoa Fustrasta: www.fustra.fi