SEURAA TREENEJÄ FB-SIVUILLAMME! LUE TÄSTÄ MYÖS MUUTA INFOA KORONAN AIHEUTTAMAAN POIKKEUSTILANTEESEEN LIITTYEN.

Koronatilanteen seurauksena osa kuntoilusta on siirtynyt kotiin ja ulkoilmaan. Olemme perustaneet facebookkiin "Friskin reenaajat" -ryhmän, johon jaamme treenivideoita ja -vinkkejä. Olet lämpimästi tervetullut ryhmään! Tässä LINKKI.

Lisäksi Les Millsin treenivideot ovat edelleen jäsenten saatavilla lähettämämme linkin kautta.

Henkilökohtaisen treeniohjelman voit tilata ottamalla yhteyttä toimistoomme p. 02 8229 339 / anna.karenius@friski.fi

Jäsenillämme on mahdollisuus lainata joitakin treenivälineitä meiltä Friskistä; esimerkiksi steppilaudat, BodyPump-tunneilla käytettävät levypainot tankoineen sekä Keiser-kuntopyörät ovat lainattavissa. Välineitä voi tulla lainaamaan toimistosta aukioloaikojen puitteissa niin kauan kuin niitä riittää. (Kun tunnit saadaan taas pyörimään, välineet tulee palauttaa Friskiin 1 vrk kuluessa). 

Kuntosali on toistaiseksi auki normaalisti ma - su klo 5.00 - 22.30 ja tällä hetkellä siis myös ryhmäliikuntajäsentemme käytettävissä. Ryhmäliikuntatunnit ovat edelleen tauolla. Alkavien kurssien aloitukset siirtyvät tulevaisuuteen. Fysioterapiapuolemme on toistaiseksi auki, varaa aikasi toimistostamme tai nettivarauksen kautta. 

Seuraamme edelleen tilannetta ja uusia suosituksia/ määräyksiä ja toimimme niiden mukaan. Muutoksista tämän hetkiseen ilmoitamme viipymättä. 

Lisätietoja / ajanvarauksia voit tiedustella toimistostamme p. 02 8229 339 tai s-posti anna.karenius@friski.fi