LES MILLS -OHJELMIEN LANSEERAUSPÄIVÄ 19.9.

Lauantaina 19.9. lanseerataan maailmanlaajuisesti syksyn uudet Les Mills -ohjelmat! Tule mukaan lanseerauspäiväämme ja löydä liikunnan ilo; tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton!

AIKATAULU

10:00 - 10:55 Les Mills BODYATTACK™ / Ulkotunti

10:00 - 10:45 Les Mills TONE™ / Ryhmäliikuntasali

11:05 - 12:00 Les Mills BODYCOMBAT™ / Ulkotunti

11:05 - 12:00 Les Mills BODYPUMP™ / Ryhmäliikuntasali

12:15 - 13:00 Les Mills RPM™ / Pyöräilysali

12:15 - 13:15 Les Mills BODYBALANCE™ / Ryhmäliikuntasali

Tutustu tuntikuvauksiin Friski.fi/ Tuntikuvaukset.

Lanseerauspäivänä sinun on mahdollista kokeilla yhtä tai useampaa Les Mills -ryhmäliikuntatuntia. Tunnit järjestetään pääasiassa ulkona/ isossa ryhmäliikuntasalissamme. Pyöräilytunti poljetaan pyöräilysalissa. Sateen sattuessa ulkotunnit on mahdollista siirtää sisälle, seuraamme säätä ja kuuntelemme asiakkaiden toiveita.

Myös lanseerauspäivän treeneissä huomioidaan turvavälit ja hyvä hygienia. Lue lisää toimistamme koronariskin suhteen täältä

Suorituspaikkojen määrä tunneilla on rajoitettu, ja tämän vuoksi suosittelemme tekemään paikkavarauksen järjestelmämme kautta www.friski.fi/web-varaus. Tunnit ovat varattavissa 12.9. alkaen. Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia järjestelmään, voit pyytää ne toimistostamme p. 02 8229 339/ mirjami.aho@friski.fi. Varaustunnusten luontia varten tarvitsemme nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. 

Ryhmäliikunnan ohella olet tervetullut tutustumaan KUNTOSALIIMME MAKSUTTA KOKO LANSEERAUSPÄIVÄN AJAN! Toimistomme palvelee 19.9. klo 9:30 - 13:30.

Lämpimästi tervetuloa!

Mikä ihmeen Les Mills? Les Mills International on uusiseelantilainen yritys, joka on maailman suurin ”musiikin tahtiin tehdyn ryhmäliikuntaharjoittelun” tuottaja. LesMills -lajeja löydät nykyään lähes jokaiselta kuntosalilta. Lajit kattavat koko ryhmäliikuntaharjoittelun kirjon korkean intensiteetin intervallitreeneistä lihaskuntoharjoitteluun ja body&mind -tyylisiin rauhallisempiin tunteihin. Lisää tietoa saat Les Millsin sivuilta.