KUNTOSALI PYSYY TOISTAISEKSI AVOINNA!

Hyvä asiakas!
 
Olemme jälleen saaneet uutta tietoa koronatilanteeseen liittyen. 
 
Suomen Kunto- ja terveysliikuntakeskusten yhdistys SKY ry:n hallituksen suositus alan yksityisille on, että kunto- ja terveysliikuntayritykset voivat olla edelleen auki viranomaismääräysten mukaisesti. Voit lukea koko uutisen täältä: https://sky-ry.fi/news/kaikki-koronasta-yrittajalle/.
 
Tämän suosituksen puitteissa ja asiakkaidemme toiveita kuunnellen olemme päättäneet pitää kuntosalin avoinna toistaiseksi, aiemmasta ilmoituksestamme poiketen. Fysioterapiapalvelut avoinna toistaiseksi. Ryhmäliikunnan osalta palvelut ovat edelleen tauolla. Seuraamme tilannetta ja ilmoitamme mahdollisista muutoksista viipymättä. 
 
Riskiryhmiin kuuluvien henkilöiden tulee noudattaa Suomen hallituksen määräyksiä ja pysyä karanteenissa. JÄSEN: jos kuulut riskiryhmään tai muuten koet, ettet halua harjoitella kuntosalilla tässä tilanteessa 18.3. – 13.4. välisenä aikana, ilmoitathan siitä meille 20.3. mennessä. Tällöin voimme huomioida toiveesi seuraavaa e-laskuajoa tehdessämme. 
 
Tilanne on myös meille yrityksenä ja palveluntarjoajana taloudellisesti erittäin vaikea, ja pyrimme jakamaan tulon menetystä useamman kuukauden ajalle mahdollisuuksien mukaan. Jos haluat hyödyntää maksuvapaan kuukauden mutta sinulle sopii hyödyntää kuukausi joskus myöhemmin kuin huhtikuussa, olemme tästä kiitollisia. Ilmoitathan meille myös tässä tilanteessa toiveesi maksuvapaan kuukauden hyödyntämisestä 20.3. mennessä. Kiitos! 
 
Lämmin kiitos myös teille, jotka ette koe tarvetta hyödyntää maksuvapaata kuukautta ollenkaan ja voitte näin tukea paikallisen yrittäjän toimintaa koronakriisissä. 
 
Kun tulet harjoittelemaan kuntosalille, huomioithan: 
 
Kuntosalilla on kaikille tuttu käsidesiautomaatti heti sisääntulo-oven vieressä ja salista löytyy desinfiointiainetta ja papereita laitteiden pyyhkimiseen. Olemme lisänneet käsidesiä ja muita 
desinfiointiaineita vielä entisestään kaikkiin tiloihin, ja pyydämme käyttämään niitä nyt tehostetusti. Muista myös huolellinen käsien pesu saippualla salille tullessasi ja salilta lähtiessäsi. Suojaathan laitteita/ mattoja myös omalla hikipyyhkeelläsi. Lisäksi suosittelemme salihanskojen käyttöä.  
 
ÄLÄ TULE HARJOITTELEMAAN MIKÄLI OLET TOIPILAS TAI TULOSSA KIPEÄKSI!
 
Lisätietoja voit tarvittaessa kysyä toimistostamme p. 02 8229 339 / anna.karenius@friski.fi / mirjami.aho@friski.fi